Projectes d'Aigua

Info

A Projectes d’Aigua entenem la natura. L’estimem. Sabem del seu equilibri perfecte, de les seves lleis. Uns coneixements biològics que apliquem a la nostra feina, en camps on fins ara han dominat la indústria i la química.

La nostra motivació és tornar a l’aigua la seva funció més important: donar vida. Donar vida creant ecosistemes per aconseguir aigua sana gràcies a l’equilibri natural.

Des del coneixement, simplement, deixem fer a la natura.

Piscines naturals. Un acurat disseny possibilita que plantes, bacteris i petits organismes mantinguin l’aigua en un estat de netedat excepcional, només comparable als rius i llacs de muntanya.

Basses i estanys ornamentals. Establim un ecosistema aquàtic semblant al d’un llac per aconseguir una aigua neta, viva i cristal·lina, tot i estar en aparent repòs.

Jardins aquàtics. Tenim presents tots els factors que hi incideixen (vent, vegetació circumdant, hores de llum diàries, etc.) i creem jocs d’aigua per gaudir amb tots els sentits.

Regeneració d’aigües. Bacteris, plantes, organismes aquàtics i tota una sèrie de factors físics i químics associats aconsegueixen transformar els residus presents a l’aigua en recursos aprofitables. Sense olors i amb el mínim impacte en l’entorn.

També duem a terme estudis d’aprofitament d’aigua pluvial i gestió global de l’aigua domèstica.

GINA KLAMBURG
BIÒLOGA - CAP DE PROJECTE
GINA@PROJECTESDAIGUA.COM
M 609 533 583

Llicenciada en Biologia (UB) i Màster en Medicina Tropical i Salut Internacional (UB). Especialitzada en biologia sanitària, va exercir durant uns anys a diferents laboratoris de Barcelona. El 2003 viatjà a Armènia per cobrir una plaça de microbiologia a l’Arabkir Hospital d’Erevan. De les neus permanents del Caucas fins a l’únic desert de la península Ibèrica, a Almeria, aquesta experiència vital començà a dibuixar una forma d’entendre la vida i la seva particular relació amb l’aigua.

CARLES PÉREZ
BIÒLEG - CAP DE PROJECTE
CARLES@PROJECTESDAIGUA.COM
M 609 533 583

Llicenciat en Biologia (UB) i Màster en Tecnologia de l’Aigua (UPC). Treballador de mil oficis manuals i curiós de mena, va trobar en l’ecologia d’organismes i sistemes una font inesgotable de recerca. Ha viatjat per diversos racons del món tot cercant elements i experiències humanes amb l’aigua com a vincle. Als oasis dels deserts nord-africans afirma haver vist les piscines naturals més meravelloses mai creades per l’home. Es també membre fundador del Grup Ibèric d’Aigües de Bany Naturalitzades (GIABN).

Blog de Projectes d'Aigua

Group Ibèric d'Aigües de Bany Naturalitzades

Necesitas actualizar tu Flash Player

This is replaced by the Flash content.

Parece ser que no tienes instalado el plugin de Flash o tienes el Javascript deshabilitado en tu navegador. Si sabes que tienes el FlashPlayer puedes ver sitio web directamente evitando la detección del Flash.